Skip links

Startelvan

Degerfors IF startelva söndagen 3 november på Studenternas IP 1 ser ut som följer;

#1 Ismael Diawara (mv)

#2 Gustav Granath
#5 Oliver Ekroth
#20 Christoffer Viktorsson

#12 Erik Lindell
#21 Adam Carlén
#11 Christos Gravius
#15 Axel Lindahl

#10 Marcus Astvald
#9 Erik Björndahl
#6 Jacob Ortmark

Ersättare: #8 Ferhad Ayaz, #16 Viktor Götesson, #18 Erik Grandelius, #23 Emil Portén, #13 Filip Stankovic, #24 José Segura Bonilla och #25 Jeffrey Gal.

.

Dalkurd FF:s trupp
#1 Andreas Andersson (mv)
#30 Filip Anger (mv)
#10 Ahmed Awad
#99 Kerfala Cissoko

BILJETTSHOP på Studenternas IP
Biljettshopen, i form av en byggbod, finns placerad bakom byggbodarna, på kortsidan mot Stadsparken. Biljettshopen öppnar en timme innan avspark och har öppet en kvart in på den första halvleken. OBS! Betalning sker endast via Swish till denna match. Ingen kort- eller kontantbetalning är möjlig. Vi rekommenderar därför att man förköper sina biljetter online via https://dalkurd.ebiljett.nu/Tickets/Choose/87?S=0.

BORTASUPPORTRAR
Bortalagets supportrar är hänvisade till sektion 7, på kortsidan mot bandyarenan. Insläpp sker via huvudentrén.

KIOSKER
Två stycken kiosker finns bakom huvudläktaren. Dessa kiosker gäller för samtliga sektioner på arenan, även bortalagets supportrar. Betalning sker endast via kort eller Swish.

En sammanfattning av söndagens match publiceras här på hemsidan och på vår Facebooksida under kvällen.