Personuppgiftspolicy

GDPR står för General Data Protection Regulation. Det är en dataskyddslag som började gälla inom EU den 25 maj 2018 och ersatte då den svenska personuppgiftslagen (PUL).

Vårt mål att skapa en så bra fotbollsupplevelse som möjligt för dig. Vi behöver därför dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig och för att du ska kunna använda våra digitala tjänster.

Din integritet är viktig för oss och därför sätter vi säkerheten i fokus. Vi vidtar åtgärder för att skydda dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen samt etablerade riktlinjer för informationssäkerhet. Detta innebär att vi har rutiner och regler kring dataskydd, t ex att vi skickar dina uppgifter på ett säkert sätt och säkrar att personalen endast har tillgång till de uppgifter de behöver för att utföra sitt arbete. 

Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina uppgifter som vi har om dig, som t.ex. namn och kontaktuppgifter samt din köphistorik.

Det är viktigt för oss som klubb och på föreningen Svensk Elitfotboll att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss.

Om du vill veta mer om dina rättigheter eller hur Svensk Elitfotboll hanterar dina personuppgifter vänligen besök:

http://www.svenskelitfotboll.se/allmanna-villkor/

http://www.svenskelitfotboll.se/integritetspolicy/

Degerfors IF:s kontaktperson rörande GDPR är Suzanne Hällström, suzanne.hellstrom@degerforsif.se.

Scroll to Top